Setari Cookie-uri

Cum sa te VINDECI de orice boala: AURUL organic produs de CORPUL UMAN

In corpul fizic, modificarea celulelor sanatoase in celule bolnave si disfunctiile organelor pornesc din dezechilibrele produse la nivelul moleculei de ADN, adica din cauza faptului ca organismul nu mai este capabil sa-si produca singur metalele de care are nevoie.

Un articol de Anca CIOBOTARU,
www.aimgroup.ro

________

In toate traditiile care au luat nastere de-a lungul istoriei, aurul a fost considerat metalul regal, cel mai nobil si mai pur dintre toate. Fascinatia alchimistilor asupra capacitatilor uluitoare de regenerare si vindecare ale aurului se datoreaza in buna parte faptului ca acest metal este purtatorul energiei solare. La randul ei, energia solara reprezinta insusi izvorul vietii, fiind sursa originara a luminii si caldurii.

La ora actuala, subiectul efectelor aurului asupra sanatatii starneste controverse. In mare parte deoarece nu este clar inteles sub ce forma poate fi folosit aurul in terapiile alternative. Si mai exista un motiv pentru care se creeaza confuzie: oamenii nu stiu ca acest metal (ca si altele) exista deja in organismul nostru. Sa vedem bazele stiintifice ale acestei afirmatii.

Citește și:

terapie cu aur coloidal adn aur organic

Existenta metalelor alchimice in ADN-ul nostru

Este important de retinut faptul ca metalele care produc variatiile de structurare a moleculei de ADN sunt aceleasi pe care alchimistii le-au atribuit corpurilor ceresti si planetelor. Spre exemplu, zincul, magneziul si cobaltul au fost atribuite ultimelor 3 planete descoperite: Uranus, Neptun si Pluton. Planetei Saturn ii corespunde plumbul, lui Marte fierul, Lunii argintul, iar Soarelui aurul.

Ideea care trebuie retinuta aici este urmatoarea: metalele alchimice existente in organism sunt diferite de cele obtinute din minereuri. Ele constituie materializarea in organism a energiilor subtile din sistemul planetar. Asadar, structura metalelor din corp este cu totul aparte. Atomii lor sunt grupati in „clusteri” (grupari de mai multi atomi), iar structura lor este organica. Oamenii de stiinta afirma ca aceste metale sunt lanturi proteice care simuleaza metalele minerale. Nu ar trebui sa ne mire faptul ca incercand sa compensam carenta unui metal din organism, ingerand sub o forma sau alta metalul respectiv, el este respins cu agresivitate sau in cel mai bun caz nu se asimileaza.

Citește și:

Rezultatele studiilor lui Étienne Guillé, doctor docent in stiinte, cercetator la Universitatea Paris-Sud din Franta, arata ca variatiile de structurare a bazelor primare din molecula de ADN (acid nucleic) sunt cele creeaza rezonanta organismului cu energiile vibratorii ale planetelor (respectiv ale metalelor) si astfel corpul isi produce singur aur, cupru, fer, zinc samd. Cu alte cuvinte, modul in care se secventializeaza aceste baze in ADN-ul nostru constituie un cod care da comanda de a se produce un metal sau altul, in lipsa acestor secvente, oricat metal am introduce noi din exterior, organismul va suferi de lipsa acelui metal. Viata omului este strans legata de viata cosmica, de aceea noi avem nevoie de energiile planetelor. Suntem parte integranta a intregului si nu putem exista izolat.

Foto: aur organic si ADN- Shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.