Setari Cookie-uri

Fii pe primul loc in viata ta

Aceasta nu este o carte scrisa la kilogram, ci una izvorata din dorinta autoarei de a le sustine pe romance sa exceleze la un capitol cu care ea insasi a avut de furca multa vreme:iubirea de sine.

Andreea Billig Autor: Andreea Billig

Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want." Practica fitness, terapii alternative, mindfulness si yoga de sapte ani.

_______

Exista carti de care te indragostesti de la primele pagini. Asa este cel de-al doilea volum lansat pe 19 octombrie de Mihaela Stroe. Meritul autoarei este cu atat mai marecu cat vorbim despre o carte de non-fictiune. Intitulata " Fii Pe Primul Loc In Viata Ta", asa cum se specifica si in subtitlu, creatia este un ghid practic de autocunoastere.

Inainte de a va povesti cate ceva despre continutul cartii - pentru ca nu vreau sa va stric placerea de o a descoperi, trebuie sa va spun ce anume m-a facut sa iubesc aceasta carte. Mihaela Stroe pune in fiecare rand daruire, iubire, autenticitate. Aceasta nu este o carte scrisa la kilogram, ci una izvorata din dorinta autoarei de a le sustine pe romance sa exceleze la un capitol cu care ea insasi a avut de furca multa vreme:iubirea de sine.

Citește și:

Citind aceasta carte veti intelege de ce aceasta iubire de sine si a te pune pe primul loc nu inseamna egoism si nepasare. Din contra inseamna respect si iubire fata de ceilalti pentru ca doar atunci cand suntem in armonie cu noi insine (poate ati aflat cate ceva despre asta din prima carte a Mihaelei), le putem darui celorlalti iubirea si atentia noastra.

"A fii pe primul loc in viata ta inseamna, in viziunea mea, sa te cunosti pe tine, sa fii in armonie cu tine si cu ceilalti, sa fii o persoana sanatoasa si prospera, sa stii ce iti place si care sunt limitarile tale," explica Mihaela Stroe. "A fi pe primul loc in viata ta inseamna sa ai curajul de a-ti trai viata ta conform regulilor, criteriilor si principiilor tale de viata, sa nu te mai compari cu nimeni si sa traiesti fericit."

Cele sase actiuni propuse de autoare pentru a fi pe primul loc in viata ta, nu au la baza doar experienta de viata a Mihaelei, dar si mii de ore de coaching si studii de specialitate. Scriitoarea este doctor in sociologie si specialist in analiza comportamentala. Din 2003, lucreaza in stransa colaborare cu Joe Navarro, unul dintre fondatorii serviciului de analiza comportamentala din cadrul FBI. La acestea de adauga sute de carti citite. O parte dintre acestea sunt recomandate in paginile cartii.

Citește și:

Cartea se citeste usor si imbina povesti personale cu sfaturi practice si sugestii pentru actiuni concrete. Este genul de volum pe care il poti citi prima data intr-un week-end la munte insa la care e musai sa revii cu pixul si caietul langa tine. Pentru ca "Fii Pe Primul Loc In Viata Ta" mai intai se gusta, apoi se practica. Doar asa poti deveni autoarea povestii propriei tale vieti. Si ce poate mai minunat de atat?

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.