Setari Cookie-uri

Magia Craciunului sta intr-o rochie rosie!

Bucura-te de magia Craciunului intr-o rochie rosie de poveste!

In ceea ce ma priveste, Craciunul ramane cea mai frumoasa si emotionanta sarbatoare din an.

Nu pot sa ma inchipui petrecandu-mi astfel aceasta sarbatoare decat in intimitatea caminului, inconjurata de familie, prieteni apropiati si multa iubire pura.

Chiar daca petrecerea se tine acasa, asta nu inseamna ca pregatirile sunt mai usoare. Pe langa curatenie, aranjamente si bucate delicioase, tinuta pe care o imbracam trebuie sa marcheze evenimentul. Niic nu ar face-o mai bine decat culoarea rosie, care se completeaza perfect cu verdele viu al bradului impodobit

Am cautat cateva modele de rochite rosii perfecte pentru o seara deosebita cum este seara de Craciun.

Rochie cu broderie

Daca printre invitatii la masa de Craciun se numara si parintii iubitului tau, atunci ar trebui sa impresionezi printr-o rochie superba din material fin si dantela.

Citește și:

Modelul din imagine te va prezenta ca o femeie matura, independenta, extrem de eleganta si de finuta, cu toate calitatile necesare unei femei pentru a deveni sotia fiului lor.

Rochii rosii: Rochie din dantela

Rochie midi: 699 lei

Rochie cu imprimeu brodat

De Craciun nu cautam sa iesim in evidenta, nu cautam sa seducem, ci vrem sa aducem zambete si sa transmitem iubire.

Asta inseamna ca tinuta pe care o vom alege pentru acest eveniment trebuie sa fie cu bun gust, eleganta si deloc "tipatoare".

Un model interesant il gasim in imaginea alaturata. Il poti purta indiferent daca mergi in vizita la rudele tale sau la rudele lui.

Rochii rosii: Rochie midi din dantela

Rochie midi: 375 lei

Rochie baby doll

De Craciun poti sa fii din nou copil! Nimeni nu te va judeca, nimeni nu iti va atrage atentia ca esti imatura, dimpotriva, parintii se vor bucura de acele cateva ore in care vor putea din nou sa te rasfete.

Citește și:

Pregateste-te pentru acest moment cu o rochie evazata, stilul baby doll, care te vor transforma intr-o copila adorabila.

Rochii rosii

Rochie cu centura: 73,50 lei

Rochie cu funda

Este Craciunul, afara este frig si zapada cat vezi cu ochii, colindele rasuna din bucatarie, acolo unde mama si bunica pregatesc ultimele detalii pentru masa de diseara, iar tu nu vrei sub nicio forma sa iesi din pijamale.

Iti propun sa alegi o rochita rosie casual, usor eleganta, care sa iti ofere acelasi confort si sa te faca sa te simti ca acasa. Modelul din imagine cred ca se potriveste in peisaj.

Rochii rosii: Rochie cu funda mare

Rochie midi: 187 lei

Rochie bodycon

Daca alegi sa porti o rochie bodycon la masa de Craciun, inseamna ca invitatii tai sunt cu totul si cu totul deosebiti.

Este o masa mare la care nu iau parte doar rudele tale, ci si rudele lui si alti cativa prieteni buni de familie.

Daca te imbraci cu aceasta superba rochie rosie, atunci ar fi frumos sa ii surprindeti pe ceilalti cu o veste pe masura.

Citește și:

Rochii rosii: Rochie midi

Rochie bodycon: 154,99 lei


Nu lasa Craciunul sa treaca ca o zi obisnuita! Indiferent daca ai sau nu familia si prietenii aproape, fa din aceasta sarbatoare un prilej de a zambi toata ziua si de a raspandi iubire si caldura.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.