Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci chic intr-o zi ploioasa. Ai nevoie de doar 5 lucruri

Lucruri de baza iti poti crea o vestimentatie in care sa fii remarcata si in care sa te simti perfect.

zi ploioasa

Zilele ploioase ne-au facut pe toate sa deschidem dulapurile in cautarea unui outfit care sa se potriveasca vremii de afara, sa ne avantajeze si sa nu riscam sa ajungem la birou cu hainele ude leoarca. Vestea proasta este ca ele abia au inceput si ne asteapta cateva luni bune de zile mohorate. Avem, insa, si o veste buna: cu doar 5 lucruri de baza iti poti crea o vestimentatie in care sa fii remarcata si in care sa te simti perfect. Iata care sunt acelea:

Incaltamintea care te scoate mereu din incurcatura

Datele statistice din SUA arata ca o femeie detine in medie 17 perechi de pantofi. Daca le-ai numara pe toate (inclusiv cele de ocazie) probabil nici tu nu esti departe de aceasta medie. Dar chiar si cu atatea perechi, parca atunci cand vin zilele ploioase si friguroase, tot nu este niciuna potrivita.

Desi e greu sa imbini prefcet aspectul placut, comoditatea si rezistenta la umezeala, daca te uiti printre aceste cizme pentru femei vei observa ca le poti avea pe toate. Oricare dintre acele perechi de cizme sunt adevarate comori in zilele cu precipitatii sau in cele in care temperaturile scad foarte mult. Cu o fusta, o bluza eleganta si un trench se vor potrivi perfect, iar tu vei arata excelent, nu crezi?

Citește și:

zi ploioasa

Geaca de piele nu iese din trenduri niciodata

O geaca din piele este in mod clar un accesoriu care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba. Este calduroasa, te protejeaza de vant si de umezeala si, de ce sa nu recunoastem, face orice femeie sa arate atragatoare si misterioasa.

Madonna, Victoria Beckham si o multime de alte vedete considerate etalon de stil o poarta cu mandrie pentru ca este practica, chic, dar si un accesoriu cu o istorie lunga in spate, care face o femeie sa se simta puternica si indrazneata.

Parka, jacheta pe care o poti purta si toamna, si iarna

Foarte populara si foarte chic in acelasi timp, parka este in mod cert printre jachetele cele mai potrivite pentru o toamna friguroasa si cu multe ploi. Arata foarte bine, avantajeaza pe oricine si este foarte hot in acest moment.

Este calduroasa, impermeabila si de obicei are si o gluga, foarte utila in zilele cu ploaie. Desi este cunoscuta ca fiind o haina destinata zilelor cu temperaturi sub 0 grade, vei gasi in magazine si modele de parka mai subtiri, potrivite pentru lunile de toamna.

Un trench elegant si feminin nu trebuie sa-ti lipseasca din dulap

Daca parka si geaca de piele sunt prea casual pentru stilul tau, atunci trenchul este cea mai buna alegere pentru o zi ploioasa. Este o jacheta foarte feminina, ce avantajeaza orice tip de silueta si poate fi considerat „rochia neagra“ (little black dress) a vestimentatiei de toamna. Se asorteaza cu usurinta oricarui outfit, este foarte potrivit pentru o tinuta de birou si nu iese niciodata din tendinte.

Primul trench a fost creat in anii `50 de Thomas Burberry si de atunci pana in prezent s-a regasit mereu atat pe podiumurile de moda, cat si printre alegerile vestimentare ale unor celebritati.

Citește și:

zi ploioasa

In loc de umbrela…

Umbrela este indispensabila cand afara ploua, insa daca nu prea te impaci cu ea, ai la indemana un alt accesoriu elegant – palaria. Palariile de toamna cu boruri largi se numara printre cele mai atragatoare accesorii pentru sezonul racoros. Cu toate ca o vreme destul de lunga palariile au fost considerate desuete, acum au parte de o revenire in forta si le vedem purtate cu mandrie de femei cu un bun gust desavarsit.

Cu aceste cinci lucruri, zilele ploioase te vor face sa te simti ca o adevarata diva. Nu va mai fi nevoie sa stai in fata dulapului in cautarea unei tinute potrivite, pentru ca baza o ai deja formata, asa ca, in rest, poti purta absolut orice. Care dintre ele ti se par cele mai utile?

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.